Thursday, September 15, 2016

PERCUTIAN KE AUSTRALIA - VISA APPLICATION (Cara Mudah Apply Visa)



Untuk korang yg nak pergi ke Australia memang kene ada VISA.
Nak masuk Oz memang memerlukan VISA, WAJIB tau kawan-kawan.

Ada dua options:

1. Thru Online PRICE: 10 AUD = 30 MYR

Visa Australia (click sahaja di sini)

2. Travel Agent PRICE: 20 MYR

Cik Intan Azlynna 
Sangat cepat dan memuaskan. Senang kan !
Plus korang boleh jimat lagi untuk setiap orang ! 

Contact Cik Intan
Email: eta.australia@yahoo.com

Cara untuk apply visa melalui Cik Intan Azlynna:
1. Scan / copy details anda dan email pada Cik Intan.
Details:
  • Copy passport
  • Mobile number
  • E-mail address
  • Flight details
  • Home address
2. Dah setel, dia akan forward ETA anda dalam email.
3. Selepas dia dah siap forward Visa tersebut, korang boleh la buat pembayaran ke akaun beliau. Jangan tak bayar pulak.
4. Print ETA tersebut untuk dibawa bersama ke Oz.
Pesanan Penaja:
So skrg korang dah boleh pergi ke Australia dengan mudah ! harap entry ini dapat membantu korang ! Bye - bye 

Jangan lupe click dekat bawah, interesting atau pape. Pls click for me !
Thank you :)

2 comments:

  1. hi :) nak tanya kalau apply melalui cik intan, for 10person kene bagi mobile number and email each of us ke ? or wakil sorang je

    ReplyDelete