Friday, February 3, 2017

PERCUTIAN KE PERTH AUSTRALIA & TIPS BUDGET (PART 2)


Sambungan daripada Part 1 so kat sini I will continue about tempat yang korang patut pergi. Lets go !

PLACES TO GO


1. Kings Park (Botanic Garden)
Kat sini korang memang boleh tengok betapa cantiknya ciptaan Tuhan. memang cantik sangattt pemandangan and taman ni. Cantik yg amat ! Haaa excited tak? Korang yang suka dengan flora and fauna, yang nak relax relax amik angin, korang kene pergi cni tau. Tak puas tau nak amik gamba sbb cantik nak mampos hahaha serious k I tak tipu. From our hotel to this park, we just walk for about 10 mins. However, you guys also can go there by bus & its FREE !
This is me tengah jalan-jalan
How we spend our day

From our Hotel to Kings Park
Night view


2. Watertown Brand Outlet Centre
Korang yang suka shopping tu, meh datang cni ! Serious best ! Kat sini ada banyak brands, example Cotton on, Bra & things, Puma, Nine west & more. Korang perlu prepare masa dan duit sahaja hehe.

Regular Bussiness Hour:

Monday to Thursday: 9am-5.30pm
Friday 9am-9pm
Saturday 9am-5pm
Sundays & Public Holidays 11am-5pm
General Retail Shops are closed Good Friday, ANZAC Day and Christmas Day. 
Some small and specialty shops may be open; please check with individual retailers.


From our hotel to Watertown Brands Outlet



3. Perth City

For girls yang suka shopping, you guys boleh spend a lot of time dekat city, Kat sini ada macam macam brands, Pandora, Lush and all ! We spend most of our time here. And also you guys have to know, thier city only open from 10 am till 5 pm. So dont be late !

Regular Trading Hours:
  • Monday to Thursday: 9am-5.30pm
  • Friday 9am-9pm
  • Saturday 9am-5pm
  • Sundays & Public Holidays 11am-5pm

For more info, please click this link City of Perth

I will upload more ! As I also went to Sydney last November. Yay hope you guys enjoy.

Much love,
Khairina

No comments:

Post a Comment