Tuesday, August 16, 2016

INNER TUDUNG @ ANAK TUDUNG SELESA (INNER SNOWCAP)

Assalamualaikum semua.

Khena saje la buat entry ni sebab ramai yang duk tanya pasal inner atau anak tudung yang khena selalu pakai. Inner sangat sesuai untuk semua jenis aktiviti dan sangat selesa ! Korang yang belum cuba mesti nak tau kan !

Antara keistimewaan Inner Snowcap ini adalah
1. Selesa dan sejuk
2. Diperbuat daripada high quality cotton
3. Tidak ketat dan tak sakit cuping telinga
4. Menutup kesemua rambut (tidak menutup leher)
5. Kemas & tidak bergerak (bergantung pada saiz kepala)
*tapi mostly semua muat & tidak bergerak
6. Pelbagai warna

Di bawah adalah antara contoh inner








FAQ

JAWAPAN: Boleh dear. Size inner 27cm x 23cm so sangat muat. Melainkan rambut terlalu panjang sangat, yang tu terpaksa la beli extra size hehe.

FEEDBACK

Kat cni khena lampir kan satu feedback dr customer supaya nanti korang tak rasa tertipu

Untuk korang yang berminat boleh check out dekat

FB: @minascarf
IG: @minascarf
Sebarang pertanyaan: 017-9003573

#coduitm #codshahalam

No comments:

Post a Comment